MENÜ
CSALÁDTERVEZÉS
9 HÓNAP
AZ ELSŐ ÉV
A TOTYOGÓ KORSZAK
GYERMEKKOR
KAMASZKOR

9 HÓNAP - 1-3 Trimeszter

Hogyan válassz megfelelõ terhességi melltartót?
Szükséges-e kismama melltartó használata terhesség alatt és ha igen, milyen a megfelelõ modell? Kismamaként, már a terhesség korai szakaszában is célszerû olyan melltartót viselned, amely követi a mell növekedését, kényelmes és megfelelõ tartást biztosít, ráadásul az sem hátrány, ha egy nõies darab mellett döntesz.


Méhnyak-elégtelenség és a méhszáj összevarrása
Sok kismama esetében állapítanak meg méhnyak-elégtelenséget, amely a terhesség bármely szakaszában veszélyt jelent. A méhszájzáró mûtétet, vagyis a méhszáj összevarrása átementi megoldást jelent, azonban sok orvos szerint nem elég hatékony, ezért ritkább esetben alkalmazzák.


A tarkótáji vizenyõ ultrahangos vizsgálata
A tarkótáji vizenyõ vizsgálat segítségével kiderülhet, ha valami nincs rendben a kisbabáddal. A tesztet ultrahangos készülékkel végzik, célja pedig a Down szindróma, továbbá más genetikai- és szívrendellenességek kimutatása a terhesség korai szakaszában.


Az elsõ hónap - új élet születik
Míg a meghitt együttlét során mi csak a szerelem kiteljesedését érezzük, addig a szervezetünkben már lehet, hogy egy igazi csoda zajlik. A kettõnk összefonódásából egy új élet, egy új kis jövevény keletkezik.


A 2. hónap
Nehezebben indulnak a reggelek, émelyítõ a máskor oly nélkülözhetetlen kávé? Lehetséges, hogy ezek már a kicsi emberke létezésének jelei?!Ajánljuk

Küldj egy névnapi képeslapotnevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.


Felhőkép