MENÜ
CSALÁDTERVEZÉS
9 HÓNAP
AZ ELSŐ ÉV
A TOTYOGÓ KORSZAK
GYERMEKKOR
KAMASZKOR

CSALÁDTERVEZÉS - Szülővé válás

A szülõvé válás 20 pontja
Biztos sokan vannak - többek között én is voltam régen -, akik úgy képzelik, az elsõ gyerek megérkezése gyökerestül fordítja fel minden szerelmespár életét, most azonban már tudom, hogy ezt akkoriban én még nagyon alábecsültem. Így aztán a gyermektelen párok számára most összegyûjtöttem egy csokorba, mi minden megváltozására számíthatunk, ha gyerekünk lesz.


Hogyan legyél boldog anyuka?
Úgy érzed, hogy a környezeted elvárja Tõled, hogy mindig boldog anyukaként viselkedj, pedig Te majd összeesel a fáradtságtól? Még nem tudod, hogy a kisbabád mikor, miért sír és bûntudat gyötör emiatt? Tükörbe nézel és már nem ugyanaz a karcsú, vidám nõ néz vissza rád, aki az esküvõi képeiden mosolyog?


Vajon jó szülõ leszek? – A szülõvé válás nehézségei
A szülõvé válás nem egyszerû folyamat és nem egyik napról a másikra következik be. Nagyszerû élmény, de sok munkával jár, melynek gyümölcse csak idõvel térül meg. Maguknak a leendõ szülõknek is fel kell nõni a feladathoz, hisz eddig õk is „gyermekek” voltak. Ez egy életre szóló felelõsség!- most már nem csak magunkért, hanem gyermekünkért is felelõsek vagyunk.Ajánljuk

Küldj egy névnapi képeslapotnevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.


Felhőkép