WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 



FIGYELEM!


Kávéval a májrák ellen
A rendszeres kávéfogyasztás csökkenti a májrák kockázatát - mutatták ki...
Az áfonya segíti a dagantellenes kezelést
Amerikai kutatók eredményei alapján az egyszer? áfonyakivonat a platina-alap...
Rossz a kedved? - használj gyógyfüvet!
A különféle gyógynövényes készítmények alkalmasak lehetnek ezek megel&o...
Védjük szívünket hallal!
A kérdést vizsgálta a japán Cukuba Egyetem kutatócsoportja, abban az orszá...

Legfrissebb receptek

Karamellás mézes

Szerecsendió

Cékla saláta II.

Libaaprólékpörkölt

Spenótos Canneloni

Hozzávalók:
1 doboz Canneloni (óriás csőtészta)
1/2 kg paraj
2 ek. vegamix
2 ek. fokhagyma

granulátum

30 dkg kukoricadara
1 fej hagyma apróra vágva

Kesudió öntet:
1 csésze kesudió
1 diónyi hagyma
1 csésze víz
Főzzük meg bő vízben a

parajt és az ételízesítőket, egészen addig, míg el nem fővi a levét, majd turmixoljuk le. Mérjük le szárazon a kukoricadarát, és kétszer annyi vízzel, és az összeaprított nagymával

együtt adjuk a leturmixolt spenóthoz, majd főzzük őket össze, amíg a dara megpuhul. A Cannelóni csövecskéket forrásban lévő vízben főzzük 2-3 percig, de csak annyira, hogy

már ne törjön, és kihalászható legyen a fakanál nyelével. Hagyjuk kihűlni, és amikor a spenótos massza is kihűlt, töltsük bele a csövekbe. Rakjuk szép sorban a tepsibe, és

öntsük rá a kesudióból készített öntetet. És süssük át, amíg az öntet megdermed.
A recept ajánlója: Gál Anna


Gyógy- és fűszernövény ajánló

Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.