WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 



FIGYELEM!


Kávéval a májrák ellen
A rendszeres kávéfogyasztás csökkenti a májrák kockázatát - mutatták ki...
Az áfonya segíti a dagantellenes kezelést
Amerikai kutatók eredményei alapján az egyszer? áfonyakivonat a platina-alap...
Rossz a kedved? - használj gyógyfüvet!
A különféle gyógynövényes készítmények alkalmasak lehetnek ezek megel&o...
Védjük szívünket hallal!
A kérdést vizsgálta a japán Cukuba Egyetem kutatócsoportja, abban az orszá...

Legfrissebb receptek

Angolna nyárson sütve

Karalábé főzelék

Téli gyümölcssaláta

Marhahátszín párolva

Serpenyős libacomb

Hozzávalók: 4 libacomb, egy nagy fej vöröshagyma,1 evőkanál pirospaprika,egy paradicsom, víz,

finomravágott zöldpaprika, burgonya

A combokat egyhén besózzuk, mindkét oldalát forró olajban megpiritjuk, majd kivesszük. Ebben az olajban megfonnyasztjuk a

hagymát, rádobjuk a pirospaprikát, és a paradicsomt, majd felengedjük egy kis vízzel. Beletesszük a combokat és fedő alatt pároljuk. Ha a hús puhul, rádobjuk a zöldpaprikát, és

a hosszában felvágott burgonyát. Annyi vízzel engedjük fel, hogy elfedje, majd puhára pároljuk.


A recept ajánlója ismeretlen.


Gyógy- és fűszernövény ajánló

Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.