WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 

Híreinkből

Kávéval a májrák ellen
A rendszeres kávéfogyasztás csökkenti a májrák kockázatát - mutatták ki európai és japán kutatók. Összességében az derült ki, hogy a kávéfogyasztóknál 41 százalékkal kisebb az esélye a májrák kialakulásának, mint azoknál, akik sosem isznak kávét.


Az áfonya segíti a dagantellenes kezelést
Amerikai kutatók eredményei alapján az egyszer? áfonyakivonat a platina-alapú daganatellenes gyógyszereket hatszor hatékonyabbá teszi a petefészekrák kezelésében.


Rossz a kedved? - használj gyógyfüvet!
A különféle gyógynövényes készítmények alkalmasak lehetnek ezek megelõzésére és kezelésére - állítja a Magyar Gyógynövényes Orvosok és Alkalmazók Közhasznú Egyesülete. A tél jobban felemészti az energiánkat, mint a többi évszak, ezért sok pihenésre és feltöltõdésre van szükségünk. Sokszor azonban ez sem elég ahhoz, hogy minden negatív hatást leküzdjünk, és regenerálódjunk. Ekkorra már az immunrendszerünk is elfárad, ásványianyag- és vitaminkészleteink kimerülõben vannak. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan természetes hangulatjavítót, amellyel könyebben átvészelhetõk a tél utolsó napjai.


Védjük szívünket hallal!
A kérdést vizsgálta a japán Cukuba Egyetem kutatócsoportja, abban az országban, ahol a felnõtt lakosság 95 százaléka legalább heti egy alkalommal fogyaszt halat, és az átlagos halfogyasztás mintegy napi 100 g.


1
Küldj egy névnapi képeslapotnevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

FelhőképAdatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.