WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 

Jogi nyilatkozat

Az evon.hu jogi nyilatkozata

FIGYELEM!
Az oldalak látogatása előtt kérjük, alaposan olvassa el az alábbi jogi nyilatkozatot.

A látogatás feltételei

A Egészség Vitalitás Online /evon.hu/ látogatói elismerik és a nyilatkozatban foglalt feltételeket magukra érvényesnek tekintik.
A honlapon közölt adatok megtekintéséhez regisztrációra, belépési névre, jelszóra vagy egyéb engedélyre nincs szükség.

A honlapon lévő adatok, információk további felhasználása

A üzemeltető részére eljuttatott bármely információ az üzemeltető tulajdonát képezi, mely szabadon felhasználható bármely célra, ötletre, koncepcióra, know how-ra, vagy technikai megoldásra. Az üzemeltetőnek semmilyen titoktartási kötelezettsége nincs az eljuttatott információkra vonatkozóan, kivéve, ha azokat az üzemeltető a közvetlen ügyfélkapcsolatra tekintettel kezeli titokként, vagy egyébként ilyen megállapodás születik, vagy jogszabály így rendelkezik. Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, struktúra, program stb.) másolása, feldolgozása és értékesítése. A lapok tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A Egészség Vitalitás Online /evon.hu/ oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, és azt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni az üzemeltető előzetes hozzájárulása nélkül tilos.
Tilos továbbá az üzemeltető előzetes hozzájárulása nélkül más internetes oldalról, erre a weboldalra mutató linkeket létrehozni.

Az üzemeltető részére megadott információkkal kapcsolatos felelősség kizárása

A honlap látogatása feltételezi a látogató részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását.
A honlap oldalain található termékekre vonatkozóan adatokat, paramétereket az üzemeltető folyamatosan frissíti, és törekszik arra, hogy folyamatosan aktuális információk legyenek a honlapon. A valóságtartalmukra, hitelességükre, teljességükre azonban az üzemeltető kifejezetten kizárja a felelősséget.
A honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért az üzemeltető felelősséget nem vállal.
Némely fotó csak a cikk illusztrálására szolgál, nem biztos, hogy ugyanarról szól, mint a cikk.
A feltöltő oldalon a látogatók által magadott adatok valódiságáért az üzemeltető felelősséget nem vállal.
Nem vállal továbbá az üzemeltető felelősséget az oldalon a látogatók által megjelentetett (megadott) adatok, információk valóságtartalmáért. A valótlanságból eredő felelősség kizárólag a látogatót terheli.
Ugyanakkor bármilyen jogszabálysértés vagy szerződésszegés esetén az üzemeltető fenntartja magának a jogot a honlapon szereplő információk eltávolítására.
Fenntartja továbbá a jogot a weblapon megjelenített információk, adatok eltávolítására amennyiben erkölcsbe ütközik.

Kárfelelősség korlátozása

Az üzemeltető nem tartozik kártérítési felelősséggel a honlappal kapcsolatos, vagy a honlap használatából, vagy használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hibából, üzemzavarból, szoftverhibából, információ-továbbítási késedelemből vagy számítógépes vírusból, kommunikációs vonal- vagy rendszerhibából bekövetkező károkért még akkor sem, ha az ilyen lehetséges károkról, veszteségekről az üzemeltetőt tájékoztatták.
Továbbá nem vállal felelősséget vis maior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll (vis maiornak minősül különösen: sztrájk, elemi csapás, egyéb ellenállhatatlan erő).


Üzemeltető

A honlap üzemeltetője: Egészség Vitalitás Online
Email cím: info@evon.huKüldj egy névnapi képeslapotnevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

FelhőképAdatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.