WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Sertéspörkölt

Hozzávalók: 60-80 deka sertéslapocka, 15-20 deka vöröshagyma, 1 evőkanálnyi piros paprika, 1 deci paradicsom,

1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika és étolaj

Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát s elkeverjük benne a pirospaprikát. Aztán beletesszük a kockára vágott

húst, lepörköljük, megsózzuk és a paradicsommal és 2 deci vízzel feleresztjük. Fedő alatt pároljuk. Egy gerezd fokhagymát szétnyomunk és hozzátesszük.
Ha a hús puhulni

kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát s ezzel pároljuk puhára. Galuskával vagy burgonyával tálaljuk.


A recept ajánlója: Bodor Tamásné
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.