WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Libamáj pörkölt

Hozzávalók:
40 dkg libamáj
1 kis fej vöröshagyma
2 ek olaj
pirospaprika





Elkészítés: A májat megmossuk, lecsöpögtetjük és apró darabokra vágjuk.
A megtisztított és apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről és

hozzákeverjük a pirospaprikát. Beletesszük a májat és visszatesszük a tuzre. Gyorsan átpirítjuk. Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje és lassú tuzön készre fozzük. Csak

ezután sózzuk!

A recept ajánlója: H. Éva
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.