WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Kamembert ropogós

Hozzávalók:
25 dkg kamembert sajt,
20 dkg vaj,
1 dl tej,
6 dkg liszt,
2 tojás,
10 dkg

zsemlemorzsa,
3 dl olaj,
1 szerecsendió,
só és bors.


Elkészítése: A sajtot kockára vágjuk, vajjal, liszttel, tejjel, sóval és fűszerekkel elkeverve

felfőzzük.
Amikor kihűlt golyócskákat formálunk belőle. A szokásos módon panírozzuk és olajban sütjük.

A recept ajánlója: Erzsi
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.