WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Epres-tál

Hozzávalók: 50 dkg földieper, 20 dkg ribiszke, 20 dkg málna, 2 evőkanál méz, 1 gyümölcskocsonya

A

gyümölcsöket gondosan megmossuk és lecsepegtetjük. Egy műanyag tálba lerakjuk a málnaszemeket, majd rácsorgatunk egy kanál mézet. A következő sor ribiszke lesz,

amire szintén csorgatunk egy kis mézet. Végül beborítjuk az eperszemekkel.

Elkészítjük az epres gyümölcskocsonyát és ráöntjük a tál gyümölcsre. Hűtőbe téve

megdermed.
Egy lapos tányérra kiborítjuk, és úgy szeleteljük, mint a tortát. Tetejét tejszínhabbal díszíthetjük.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.