WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Káposztasaláta I.

Hozzávalók: 1 fej fehérkáposzta, 1 fej vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 5-6 szem köménymag, 1 evőkanál

almaecet, 1 evőkanál méz, csipetnyi só

Legyaluljuk, vagy vékony szeletekre vágjuk a fejes káposztát, megmossuk és lecsorgatjuk.
Megmossuk és lekarikázzuk a

zöldpaprikát. Elkeverjük a káposztával, 2 dl forró sós vizet készítünk, amibe a köménymagot is beleszórjuk, és ezzel leöntjük a káposztát.

Ha kihűlt, rácsorgatjuk a mézet

és ráöntjük az ecetet. Kissé lehűtve tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.