|
Kukoricasaláta
|
Hozzávalók: 1 doboz csemegekukorica, 8 paradicsom, 25 dkg juhsajt, 2 evőkanál salátaolaj, 1 evőkanál
citromlé, 1 evőkanál méz, 1 kávéskanál mustár, 1 gerezd fokhagyma, csipetnyi kakukkfű és só
A kukoricát lecsepegtetjük, a paradicsomokat kis szeletre, a juhsajtot apró
kockákra vágjuk. Lazán összeforgatva a salátástálra rendezzük.
Elkavarjuk a fokhagymát, hozzákeverjük a mézet, a mustárt, a citrom levét, a csipetnyi sót, a kanálka
kakukkfüvet és végül a salátaolajat.
Miután az anyagokat jól elkevertük rácsorgatjuk a salátára. Csak enyhén hűtjük le és tálaljuk.
|
A recept ajánlója ismeretlen.
|
|
|
|
--- Vissza ---
|
|
|
|