WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Kukoricasaláta

Hozzávalók: 1 doboz csemegekukorica, 8 paradicsom, 25 dkg juhsajt, 2 evőkanál salátaolaj, 1 evőkanál

citromlé, 1 evőkanál méz, 1 kávéskanál mustár, 1 gerezd fokhagyma, csipetnyi kakukkfű és só

A kukoricát lecsepegtetjük, a paradicsomokat kis szeletre, a juhsajtot apró

kockákra vágjuk. Lazán összeforgatva a salátástálra rendezzük.

Elkavarjuk a fokhagymát, hozzákeverjük a mézet, a mustárt, a citrom levét, a csipetnyi sót, a kanálka

kakukkfüvet és végül a salátaolajat.

Miután az anyagokat jól elkevertük rácsorgatjuk a salátára. Csak enyhén hűtjük le és tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.