WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Paprikasaláta II.

Hozzávalók: 30 dkg tölteni való paprika, 20 dkg keményebb paradicsom, 30 dkg friss uborka, 1 citrom leve 1

evőkanál méz, csipetnyi só és kakukkfű

Megmossuk az anyagokat. A paprikát vékony karikára, a paradicsomot kockára, az uborkát apró háromszögekre vágjuk.

Besózzuk az anyagokat, és kissé állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk.

A citromléből, mézből kevés vízzel salátalevet készítünk és rálocsoljuk a tálra rendezett salátára. A

tetejét kakukkfűvel meghintjük.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.