WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Ribizli saláta almával

Hozzávalók: 6 nagyobb alma, 40-50 dkg ribizli, 2 narancs, 2 evőkanál méz, fél citrom leve és héja

A

gyümölcsöket megmossuk és leszárítjuk. Nagylyukú reszelőn lereszeljük a meghámozott almákat, meglocsoljuk a citromlével. A narancsot kettévágjuk és kisajtoljuk a levét,

elkeverjük benne a mézet és hozzáadjuk a citrom lereszelt héját is.

A ribizliből pár szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit az almával óvatosan összeforgatjuk.

Ráöntjük a salátalevet és tálaljuk. Tejszínhabbal gazdagíthatjuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.