WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Babos-mézes marhahús

Elkészítési idő: 100 perc
Hozzávalók: (4 személyre)
50 dkg sovány marhahús, 10 dkg

vöröshagyma, 5 dkg búzadara, 1 tojás, 2 evőkanál méz, só, őrölt bors, 0,5 dl ecet, húsleves, 1 dl ketchup, 40 dkg konzerv bab

A marhahúst ledaráljuk és keverőtálba

tesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a tojást, a búzadarát, a lereszelt vöröshagymát, és jól összedolgozzuk. Egy lábosban felforraljuk a húslevest, beleszaggatjuk a

húsgombócokat és 20 perc alatt közepes tűzön kifőzzük. Közben a mézet, az ecetet és a kechupot összekeverjük, a húsgombócokra öntjük és további tízpercig főzzük.

Beleöntjük a lecsöpögtetett konzerv babot, összekavarjuk és fehér kenyérrel tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.