WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Barbecue oldalas

Elkészítési idő: 120 perc
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas, 1 babérlevél, néhány szem fekete bors, 1

kiskanál ételízesitő, 3,5 dl ketchup, 4 evőkanál méz, fél-fél mokkáskanál oregano, bazsalikom és kakukkfű, egy-egy csipetnyi Cayenne bors, durvára tört fekete bors és só



A sertésoldalast 4 egyforma szeletre vágjuk és babérlevéllel, borssal meg ételízesitő porral fűszerezett vízben szinte teljesen puhára főzzük. Akkor, jó ha a csontot

majdnem meg tudjuk benne fordítani. A ketchupot a mézzel meg a fűszerekkel összekeverjük, megsózzuk. A jól lecsöpögtetett húsokat beleforgatjuk és grillrácsra fektetjük.

Faszénparázs fölött vagy forró sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Sült hasábburgonyával tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.