WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Mézes-almás sertéskaraj

Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: (4 személyre)
60 dkg sertéskaraj, olaj, 4 evőkanál méz, 2

piros alma, 3 dkg vaj, őrölt bors, só

A sertéskarajt négy egyenlő szeletre vágjuk és kissé kiklopfoljuk. Enyhén megsózzuk és megborsozzuk. Forró olajban a húsokat

elősütjük. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat kivágjuk és fél centis karikákra szeljük. A vajban megpároljuk az almakarikákat. A húsokat kiolajozott tepsibe

tesszük, mindegyik szeletre néhány almakarikát fektetünk és lefedjük alufóliával. Közép-meleg sütőben fél órán át sütjük, majd kivesszük, meglocsoljuk a mézzel és további 15

percig sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.