WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Pácolt marhafelsál

Elkészítési idő: 2 óra és 8 óra pácolás
Hozzávalók: (4 személyre)
50 dkg marhafelsál, 4 evőkanál méz,

0,5 dl borecet, 1 gerezd fokhagyma, 10 dkg zöldhagyma, olaj, só

Elkészítjük a páclevet a mézet és az ecetet összekeverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a vékonyan

felkarikázott zöldhagymát, jól összekeverjük és állni hagyjuk. A marhafelsált megmossuk, lehártyázzuk és jól lecsepegtetjük. Tetejét néhány helyen vékonyan bevágjuk, majd kis

edénybe tesszük. Ráöntjük a páclevet és hűtőbe téve 8 órán át pácoljuk. A hűtőből kivéve a páclében hagyva megfőzzük. Ha megfőtt, a húst lecsöpögtetjük. Forró olajban minden

oldalát 6 percen át sütjük. Fölszeletelve, burgonyapürével tálaljuk.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.