WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Pácolt sertéssült mézzel

Elkészítési idő: 90 perc és 1 nap érlelés
Hozzávalók: (4 személyre)
60 dkg sertéscomb, 2 gerezd

fokhagyma, 2 dl olaj, 5 dkg őrölt mustármag, 1 dl méz

A fokhagymát pépesítjük, megszórjuk az őrölt mustármaggal, meglocsoljuk a mézzel és az olajjal, majd az egészet

jól összekeverjük. A húst megmossuk lecsöpögtetjük és alaposan bekenjük a fűszeres olajjal. Kisebb edénybe tesszük, ráöntjük a maradék olajat és hűtőszekrényben 24 órán át

érleljük. Érlelés után tepsibe tesszük és közép-meleg sütőben másfél óra alatt készre sütjük. Közben a vízzel kissé felhígított páclével locsolgatjuk. Melegen fölszeleteljük, tálra

rendezzük és köretként hasábburgonyát adunk hozzá.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.