WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
        Saláták
        Levesek
        Húsételek
        Desszertek
        Sütemények
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Seherezádé álma

Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 4 személyre
25 dkg kész piskóta, 10 dkg aszalt gyümölcs, 10

dkg méz, 10 dkg narancslekvár, 10 dkg dió
Az öntethez 1 csomag, főzés nélkül elkészíthető puncsízű pudingpor, 3 dl tej
A díszítéshez aszalt gyümölcsök

A

piskótát közepes, az aszalt gyümölcsöt kis kockákra vágjuk. Ezután a mézzel és a lekvárral összedolgozzuk, majd kis gombócokat formálunk belőle. A durvára vágott dióban

megforgatjuk.
A puncs ízű pudingporból sűrű öntetet készítünk és tálaláskor a kis gombócok köré öntjük.
Aszalt gyümölcsökkel díszítjük.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.