WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Torma

Fehér, és sima héjú változata édeskés, a szürke , érdes héjú erősen csípős. Maró csípősségét melegítéssel lehet

csökkenteni , de nem vízben főzve, hanem reszelve, szárazon, lábosban. Levegőn gyorsan oxidálódik , azaz megbarnul. Felhasználható mártásnak, szelídíthető tejszínnel ,

citromlével , almával. Ízesítés nélkül, szárazon reszelve főtt kolbász, főtt sonka mellé való.. Hámozva, szeletelve a téli savanyúságok páclevének ad különleges zamatot.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.