WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Vanília

Jellegzetes illatú, és ízű növény. Magas nedvtartalmát érdemes megőrizni a kiszáradástól, mert könnyen dohosodik.

Vízhatlan csomagjának felbontása után célszerű porcukor között, jól záródó üvegben tartani. Lényegében minden édességhez , tésztákhoz , süteményekhez felhasználható abba

belefőzve, illetve szemcsésre aprítottan a nyersanyagba keverve. A vaníliás cukor vanilinna,l mesterséges vaníliaaromából készül.

Hatását tekintve ártalmatlan fűszer, de a

vele készült tej, tojás,tartalmú krémfélék gyorsan romlanak, hamar a szalmonellák táptalajává válnak.
A recept ajánlója ismeretlen.
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.