|
|
|
Mediterrán saláta
|
Hozzávalók 4 személyre:
2 fej saláta
15 dkg paradicsom
40 dkg kígyóuborka
10 dkg
sárgarépa
2 zöldpaprika
1 citrom leve
2 evőkanál vágott friss petrezselyem
2 kávéskanál édesítő
Elkészítés: A saláta nagyobb leveleivel kibélelünk egy
salátástálat, a többi levelet laskára vágjuk. A zöldféléket vékony karikákra vágjuk, meglocsoljuk a citromlében elkevert édesítőporral. Lazán hozzákeverjük a salátavagdalékot is,
majd az egészet a salátával bélelt tálba tesszük. Megszórjuk a petrezselyemmel, és összeérleljük.
Energia: 206 kJ/49 kcal
Szénhidrát: 8,8 g
|
A recept ajánlója: Gömöri Csilla
|
|
|
|
--- Vissza ---
|
|
|
|