WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Hirtelensült zöldségkörettel

Hozzávalók 4 személyre:

2 fej karalábé
5 kisebb sárgarépa
1 csokor petrezselyem


1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
4 szelet csirke- vagy pulykamell
1 dl tejszín
Előkészítés: A karalábét, a répát meghámozzuk, megmossuk, a karalábét kockára, a

sárgarépát vékony karikákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk.

Elkészítés: Felforrósítjuk a vaj felét, kevergetve

1 perc alatt megpirítjuk rajta a karalábét és a répát. Sóval, fehér borssal ízesítjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk, fehér borssal

megszórjuk. Serpenyőben felforrósítjuk a maradék vajat, beletesszük a hússzeleteket, és félig megsütjük. A petrezselymet elkeverjük a tejszínben, a párolt zöldségekhez

keverjük, és összemelegítjük. A hús mellé dobjuk a hagymát, és megpirítjuk. A húst a zöldségkörettel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1

adag: 328 kcal
A recept ajánlója: Kovács Dóri
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.