WEBÁRUHÁZ
  Híreinkből
  Gyógy- és fűszernövények
 
  Babaételek
  Diétás ételek
  Előételek
  Főzelékek
  Gyógy- és fűszernövények
  Húsételek
  Italok
  Karácsonyi ételek
  Köretek
  Levesek
  Mártások, szószok, öntetek
  Mézes receptek
  Pizzák
  Sajtételek
  Saláták
  Sütemények
  Szendvicsek
  Szilveszteri finomságok
  Tengeri falatok
  Tészták
  Tojásos ételek
  Torták
  Vegetáriánus ételek
 
 
Húsos spagetti

Hozzávalók: 20 dkg sovány marhahús, 12 dkg szalonna, 1 fej hagyma, 1 sárgarépa, egy kevés petrezselyem,

egy kevés fokhagyma, 10 dkg vaj, 2 merőkanál húsleves, 1 evőkanál sürített paradicsom, 1 tyúkmáj, nyers sonka, vaj, különféle gombák. Ízlés szerint kolbász, 1 darabka nyelv

vagy libamáj, szarvasgomba, tejföl, reszelt parmezán.


A húst a szalonnával, hagymával sárgarépával, néhány levél petrezselyemmelés egy csipetnyi fokhagymával

egészen finomra aprítjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk.
A keveréket 10 dkg vajon megpirítjuk, erre egy merőkanál húslevest öntünk, majd egy evőkanál sűrített paradicsommal

ízesítjük, és végül még egy merőkanál húslevessel hígítjuk. Nagyon lassan hagyjuk a levét elfőni, aztán hozzáadhatunk egy kis reszelt parmezánt. Időközben egy másik

serpenyőben vajban puhára pároljuk a májat, a finomra vágott nyers sonkát, a gombákat, és ha van, a kolbászt, és a kis darab főtt nyelvet vagy libamájat. A ragu fél órai párolása

után összeöntjük a két serpenyő tartalmát. Végül még tejföl és finomra vágott szarvasgomba is adható hozzá.
A recept ajánlója: Annamari
--- Vissza ---
Küldj egy névnapi képeslapot



nevű ismerősödnek!

Kövess minket a Facebook-on is


Facebook oldalunkFacebook oldalunk megnyitása.

Felhőkép



Adatvédelem      Jogi nyilatkozat
          Copyright © 2009 evon.hu Minden jog fenntartva.